Over mij

Ik ben Cécile van den Boogaard, strategisch consultant, die beslissers in technische bedrijven helpt hun eigen status-quo uit te dagen.

Met een blik van buiten, maar met respect voor de mensen in de organisatie.

Op het snijdvlak van strategie en operatie: een idee is prachtig, maar alleen de uitvoering leidt naar resultaat.

Vanuit mijn ervaring in zeer diverse werkomgevingen – als strategisch adviseur voor beslissers en in lijnrollen, bij b.v. Mercedes, Hewlett-Packard, Defensie en TNO – ben ik altijd gefocust op ‘Op welke aannames baseren we deze besluiten?’, en ‘Springen we hier naar een conclusie, zonder open te luisteren en het oordeel uit te stellen?’.

Met die blik, gecombineerd met mijn drive echte resultaten te boeken voor teams die het aandurven om uit de comfortzone te gaan, ontstaan nieuwe kansen, wordt de besluitvorming van hogere kwaliteit en de executiekracht groter.

Parallel doe ik opdrachten voor het onderwijs, waarbij ‘leren leren’ en ‘ontmoeting met de praktijk’ altijd centraal staat. De studenten en leerlingen geven me andere perspectieven, die ik ook gebruik in mijn werk als strategisch consultant.

Wil jij bespreken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik spreek je graag! Wil je mijn cv zien? linkedin.com/in/cvandenboogaard