Over mij

‘Met een blik van buiten, maar met respect voor de mensen in de organisatie’. (Commandant der Strijdkrachten generaal Tom Middendorp, Ministerie van Defensie)

Ik ben Cécile van den Boogaard, strategisch/transformatie adviseur en projectleider, die beslissers in bedrijven en non-profit organisaties helpt hun eigen status-quo uit te dagen.

Op het snijvlak van strategie en operatie: een idee is prachtig, maar alleen de uitvoering – via experiment – leidt naar resultaat.

Vanuit mijn ervaring in zeer diverse werkomgevingen – als strategisch adviseur voor beslissers en in lijnrollen, bij b.v. de rijksoverheid (ministerie van Defensie, ministerie van Justitie), lokale overheid (Gemeente Culemborg, Gemeente Vlaardingen, Gemeente Etten-Leur), zorgorganisaties (ASVZ), onderwijs (Hogeschool Fontys, voortgezet onderwijs Rivierenland en ROC Rivor), Mercedes en Hewlett-Packard – ben ik altijd gefocust op ‘Wat kunnen we met deze kwaliteiten nog meer creëren?’.

Met deze blik, gecombineerd met mijn drive echte resultaten te boeken voor teams die het aandurven om uit de comfortzone te gaan, ontstaan nieuwe kansen die worden omgezet in tastbaar resultaat.

Echte resultaten boeken betekent ook verder kijken dan verbeteren, verder kijken dan de standaard oplossing. De volgende quote van Albert Einstein is me dan ook uit het hart gegrepen:

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”

Qua opleidingen zijn mijn studie Internationale Bedrijfskunde (Universiteit Maastricht), Bestuurskundemodules voor Rijkstrainees (Universiteit Leiden), de Nationale Leiderschapsleergang (Comenius, Universiteit Groningen) en de operationeel analist-opleiding (reservist specifieke deskundigheid, Ministerie van Defensie) bepalend geweest.

Wil jij bespreken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik spreek je graag! Wil je mijn cv zien? linkedin.com/in/cvandenboogaard