Over mij

Ik ben Cécile van den Boogaard, strategisch consultant, die beslissers in bedrijven en non-profit organisaties helpt hun eigen status-quo uit te dagen.

Met een blik van buiten, maar met respect voor de mensen in de organisatie.

Op het snijdvlak van strategie en operatie: een idee is prachtig, maar alleen de uitvoering – incl. experiment – leidt naar resultaat.

Vanuit mijn ervaring in zeer diverse werkomgevingen – als strategisch adviseur voor beslissers en in lijnrollen, bij b.v. Mercedes, Hewlett-Packard, Defensie en TNO – ben ik altijd gefocust op ‘Wat kunnen we met deze kwaliteiten nog meer creëren, in de huidige omgeving of nieuwe omgeving?’, en vervolgens ‘Zijn er slimmere routes om naar het doel te komen?’.

Met deze blik, gecombineerd met mijn drive echte resultaten te boeken voor teams die het aandurven om uit de comfortzone te gaan, ontstaan nieuwe kansen die worden omgezet in tastbaar resultaat.

Parallel doe ik publiek-private samenwerkingsopdrachten, waarbij ‘leren in de 21ste eeuw’ centraal staat. Bedrijf en onderwijs vinden elkaar nog steeds veel minder dan nodig om leren en werken relevant passend vorm te geven. Passend bij het tempo en de veranderlijkheid van de omgeving. Ik vind het een voorrecht om te werken aan nieuwe vormen van samenwerking tussen bedrijf en onderwijs, omdat hier de ruimte is om mensen hun talent te laten benutten, individueel en als groep.

Wil jij bespreken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik spreek je graag! Wil je mijn cv zien? linkedin.com/in/cvandenboogaard